Ziua vizibilitatii lesbienelor

Incepand cu anul 2008, ziua de 26 aprilie reprezinta ziua vizbilitatii lesbienelor. Ziua vizibilitatii lesbienelor a fost creată pentru a atrage atentia asupra problemelor cu care se confrunta femeile care au alta orientare sexuala, a spori gradul de vizibilitate a lesbienelor în societate și a lupta împotriva discriminării și marginalizării lor. Scopul principal al zilei este de a spori gradul de conștientizare a problemele cu care se confruntă femeile lesbiene și de a le ajuta să se simtă mai acceptate și mai incluse în societate.

Azi mi-am amintit si prin cate am trecut si trec eu, cum incearca toata lumea din jur sa-mi rezolve orice problema bagandu-mi baieti pe gat, cum am ramas singura, doar cu gandul la o iubire de care cel mai probabil nu voi avea niciodata parte. Sunt singura iar si desenele si picturiole de mai jos sunt tot ce mi-a mai ramas.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s