Izolarea din pandemia de coronavirus, desen digital

Dupa ce am descoperit ca m-am reinfectat cu virusul SARS-Cov2 mi-am amintit de perioada neagra a anilor 2020-2021, de frica si de izolarea din pandemie, de ceea ce am trait atunci cand imi era frica sa ies din casa. A fost perioada cand petrecerile au devenit periculoase si am ajuns sa ne fie frica de oameni si sa ne indepartam unii de altii.

Cat timp am stat acasa am retrait acele momente cand stateam toti cu masca si cu frica ca oricand putem sa ne imbolnavim, acele momente cand ne afundam in singuratate dar macar eram multumiti ca am ramas sanatosi

Acea perioada ne-a marcat pe toti si chiar si acum, cand se spune ca pandemia este istorie (desi virusul circula si acum), multi dintre noi au ramas cu obieciurile de atunci preferand sa munceasca de acasa, sa nu iasa in oras, sa comande prin aplicatiile de livrat mancare in loc sa serveasca masa la un restaurant si sa socializeze mai putin.

Pandemia nu s-a terminat, dovada fiind chiar faptul ca m-am infectat, si nu stiu daca o sa ne intoarcem vreodata la ce a fost inainte.

Am folosit un ipad si procreate pentru a realiza acest desen despre singuratate si frica

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s