Despre mine

Me with me my creations
Eu cu cele cateva mii de desene pe care le-am realizat pana acum
Eu la expozitia de la Palatul Pionierilor, februarie 2003
Prima mea expozitie la Instititul Agronomic Bucuresti, februarie 2008
A doua expozitie la Institutul Agronomic Bucuresti, o expozitie de picturi pe teme din mitologia greaca, mai ales mitologie agrara
Expozitie personala la sediul AAPB de pe strada Gheorghe Pop de Basesti, aproape de Foisorul de Foc

M-am nascut in 1986 in Bucuresti. In anul 2000 cand aveam aproape 14 ani animata de dorintele si de pasiunile mele launtrice am inceput sa desenez si sa pictez. Si acum imi aduc aminte cum m-am apucat de pictura in anul 2000 fiind inspirata de poeziile lui Mihai Eminescu. In toamna anului 2000 am citit poezia Dorinta de Mihai Eminescu, poezie care m-a facut sa visez si sa-mi imaginez ca sunt eu acolo in codru langa izvor alaturi de fata aceea cu parul de aur care apaer in poeziile lui Eminescu si desi nu am cunoscut-o decat din poeziile scrise de acesta m-am indragostit de acea fata, parca o vedeam si imi doream sa fiu eu langa ea in locul poetului.  Sentimentele mele de atunci au fost atat de puternice inact am simtit nevoia sa dau viata imaginii ce se conturase in mintea mea si am luat niste culori tempera o pensula si am pictat-o pe iubita lui eminescu in codru, langa izvor, in lumina lunii cu flori de tei cazand in parul ei blond.

Imi place sa desenez si sa pictez toate lucrurile la care visez dar nu pot sa ajung.

Am terminat un liceu de matematica-informatica si am ales cu totul altceva dar pictura a ramas principala mea pasiune. Lucrarile mele au fost expuse in 2003 la Palatul pionierilor, in in 2004 la Primaria sectorului 2, in 2008 la Institutul agronomic, in 2011 la sediul asociatiei artistilor plastici din Bucuresti si in Herastrau si in 2012 la cafenelele Home Cafe, Home Matasari si Harley Cafe, la galeria Elite Prof Art si la Palatul Parlamentului. Am expus si la Hotel Pullman. Mai sus sunt cateva imagini de la aceste expozitii

12 gânduri despre „Despre mine

  1. Corina, mai ești și frumoasă, în plus. Talentată și frumoasă – sunt daruri pe care Dumnezeu ți le-a dat, cu generozitate, să te bucuri de ele și să le folosești spre mântuirea, fericirea ta și a altora. Iar tu, iartă-mă, cum răsplătești? Cum îți folosești talentul dat de sus? Pictând-o astfel pe Maica Domnului, apărătoarea noastră, a tuturor?

    1. Am o intrebare: la urma urmei, ce va deranjeaza? Alternativa? Faptul ca si Maica Domnului era om ca toti oamenii? Sau altceva? Pictorita nu stie ca Maica este Aparatoarea, mai ales pentru ca asa ceva nu se mai spune demult in religie. Aici e problema altora. Maica Domnului fiind o reprezentanta sau incarnare a zeitei Gaea, adica aliata („maica” insemna o femeie cu puteri profetice, iar puterile profetice sunt strans legate de cei din comunitate carora le „cunoaste sufletul”, exista o legatura care merge in ambele directii). Oare toti cei care sunt obsedati de religie la noi in tara cunosc astfel de lucruri? Si daca da, de ce se poarta asa cu propriile daruri sufletesti (ma refer la preoti sau calugari care se urasc pe sine si demonizeaza orice sentiment de iubire), si cu cei din comunitate? Eu nu cred ca ei cunosc, si apoi va spun un lucru: artistii nu sunt deloc obligati sa se conformeze religiei dintr-o tara pentru ca artistii trebuie sa fie dincolo de religie sau nationalitate. La noi in tara, HOP mai apare un artist, HOP tot cu icoane, cruci, oua de Pasti si nici nu pun intrebari deloc despre ce vor sa reprezinte…..

  2. Cred ca unele lucruri tin de bun-simt…si mai cred ca pictorita si cea care a scris mai devreme..au niste inclinatii…mai ezoterice as spune. amalgam

  3. Picturile madamei au un puternic caracter vulgar, care probabil o caracterizează! O evidentă înclinație sexofilă care merită luată în vizor de persoane specializate…..Eu te-aș da în judecată, fato!

    1. Celor cărora vă place ceea ce vi se oferă spre vizualizare, sau cei care considerați că ați putea fi în comuniune de gândire în temele propuse,… rămâneți și reveniți! Ceilalți, încercați să acceptați că pot exista semeni ai dumneavoastră care percep existența terestră ca o experiență care ne este oferită în trecerea noastră spre un nivel superior de manifestare (de către Dumnezeu, în accepțiunea unora dintre noi, sau de către altă entitate care coordonează timpul și spațiul în care evoluăm). Să încercăm să ne acceptăm ideile și să conviețuim în armonie! Felicitări și toată stima, Corina!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s