Lege in stil rusesc impotriva „propagandei homosexuale” si in Romania

Dupa ce picturile de mai jos si alte creatii cu tematica LGBT mi-au fost respinse de diverse galerii, acum se pregateste o lege care ar interzice expunerea lor atat in galerii cat si pe internet, sub pretextul protejarii minorilor de influente daunatoare. Si asa nu am mai avut o expozitie de nu mai tin minte cand. Si asa am fost refuzata de atatea ori pentru ca sunt femeie si pictez nuduri de femei in loc sa-mi placa barbatii. Si asa sufar de fiecare data cand sunt discriminata si arta mea e cenzurata.

Nu a trecut mult si ungurii din parlamentul României(probabil agenti ai Rusiei lui Putin si lui Orban, omul Rusiei si al lui Putin) au propus legi ca in Rusia si mai nou si in Ungaria, legi prin care libertatea de exprimare este îngrădită si drepturile omului sunt sugrumate.

Sunt biolog de profesie si stiu cel mai bine ca orientarea sexuala este un caracter cu care omul sau animalul se naste, nu un comportament invatat, fiind ceva care tine de modul in care nuleul INAH 3 din hipotalamus dar in ziua de azi parerile specialistilor nu conteaza si adevarul stiintific e calcat in picioare. In timp ce specialistii din domeniul biologiei someaza sau lucreaza in malluri politica se face intr-un mod irational care nu tine cont de realitati si din acest motiv nu am scapat nici de covid, nici de tantarii care ne ciuruie in fiecare vara nici de alte probleme contemporane, mediul se distruge, populatia e din ce in ce mai bolnava si drepturile omului sunt calcate in picioare.

Cine facut aceste legi nu intelege ca NU din cauza celor 4% si 2% dintre femei (procente constante in toate sociatatile) care au o orientare sexuala homosexuala nu ne mai inmultim noi si imbatraneste populatia. Cauza tine criza economica interminabila in care se zbate tara noastra si de degradarea biologica a populatiei (cauzata de problemele grave de mediu, de alimentatia nesanatoasa, de un sistem medical disfunctional si de un stil de viata nesanatos ce include fumatul consumul de alcool si cateodata si consumul de droguri)

De cel putin 10 ani estul Europei merge intr-o directie conservatoare, incepand cu Rusia unde Yelena Mizulina a introdus legea care interzice „propaganda homosexuala” . Mereu m-am temut ca o sa apara si in Romania asemenea initiative legislative.

Legea pentru  „protejarea copilului împotriva difuzării prin orice mijloace de conținuturi privind devierea de la sexul stabilit la nașere sau popularizarea schimbării de sex sau a homosexualității” a trecut ca sania prin senat si sper sa fie respinsa de presedinte altfel arta mea va deveni ilegala in Romania.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s