O icoana a Maicii Domnului mai apropiata de realitate decat cele din biserici– Fecioara Maria alăptând pruncul

Icoana Fecioarei Maria alaptand pruncul

In toate icoanele cu Maica Domnului si pruncul Fecioara Maria este imbracata pana la gat si cu capul acoperit ca si femeile musulmane ceea ce nu este deloc corect pentru ca nici-o femeie nu alăptează prin haine si pentru a alapta in conditii optime fara a chinui copilul trebuie sa aiba pieptul descoperit. Probabil ca voi fi criticata pentru aceasta icoana, dar acest desen este m ult mai aproape de realitate decât icoanele din biserici pentru ca Maica Domnului a alaptat si ea ca oricare alta femeie si nu e nimic rusinos in a alapta un copil. Biserica cu puritanismul ei exagerat greseste daca se scandalizează si la un san descoperit in scopul de a alapta pruncul sugar, fara nici-o conotație sexuala.

Aceasta este o icoana a Maicii Domnului pe care am facut-o azi folosind un pix albastru, unul rosu, si cateva creioane colorate.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

10 gânduri despre „O icoana a Maicii Domnului mai apropiata de realitate decat cele din biserici– Fecioara Maria alăptând pruncul

  1. din punct de veredere artistic e ok. Biserica stie ca nu alapta prin haine.totusi in Biserici..locasuri in care oamenii vin sa se roage nu poti sa expui asa ceva.sunt ispite..si ce’ar fi sa iti imaginezi fantezii in timp ce te rogi…nu se face asa ceva.sunt icoane care o arata pe Maica Domnului alaptand.(si sunt decente)..vei vedea asta daca studiezi putin mai mult iconografia sau dai un simplu search pe google.si nu cred ca nici o femeie cand alapteaza nu sta dezgolita in halul asta. parerea mea este ca aceasta pictura e o blasfemie .

  2. Poate asa te-a alaptat pe tine mata! Si ea goala si tu goala! Vrei sa faci pe desteapta. Religia nu se comenteaza. Ori crezi ori nu crezi. Nu esti obligat sa fii crestin, mulsuman, hindus,etc.poti sa fii si ateu dar nu arunca cu noroi in religia nimanui!!!!!

  3. vai de tine si de cei care te-au crescut.satana rade si isi bate joc de tine prin aceste blasfemi pe care le pictezi.MAICA DOMNULUI SA TE LUMINEZE

  4. ASA ESTE CUM SPUNE FLORENTIN…AI FOST DE FATA CAND MAICA DOMNULUI A ALAPTAT?FII SIGURA CA SI-A IMBRACAT PRUNCUL CAND LA ALAPTAT SI NU A STAT NUD…MAI NU FAC INFART DE POZELE TALE CA NUMAI ICOANE NU-S.

  5. Ai o fixatie, din cate am vazut, sa o blasfemiezi pe Fecioara Maria. Porcariile pe care le faci ar trebui pedepsite, la modul cel mai serios, si dupa parerea mea ar trebui sa vezi un specialist poate te mai potolesti. SA-TI FIE RUSINE!!!! Ma mir ca nu ai facut toti Sfintii nud….

  6. esti obsedata de nuditate ceea ce inseamna ca esti bolnava de desfranare plus ca mai ai o ispite „aceea de a-ti bate joc de MAICA SFANTA SI MANTUITORUL DAR SI DE SFINTII …mereute biruie dracu mandriei esti pe acelasi calapot cu lucifer.rautacioasa si nedreapta cu Dumnezeu care ti-a dat talent si viata! singura fugi sprea iad ! voi toti cei care huliti pe MAICA DOMNULUI sunteti ERETICII ! nU AVETI OCROTIREA MAII PREACURATE IN VECI ,NECURATILOR!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s