Cimitirul cu ciori, desen horror

Cimitirul cu ciori

Intr-o zi m-am dus la cimitir la mormantul unei rude si am văzut acolo foarte multe ciori flămânde si m-am gândit la o poveste horror cu un cimitir plin de ciori lihnite de foame si foarte agresive care ar manca si carne de om. Deși corbul este folosit ca semn al morții existând chiar credința ca acesta ar lua sufletele morților eu am ales cioara pentru ca e la fel de neagra, face si ea parte din familia corvidelor si o întâlnim in toate cimitirele.

In povestioara mea si in desenul de mai sus care o ilustrează ciorile se aduna in grupuri in cimitire si in alte locuri si ataca. Ele mananca cadavre si câteodată ucid si oameni pentru a manca din carnea lor fiind in stare sa manance pe oricine de viu si isi baga ciocul in multe genți căutând de mâncare. După ce au ucis un om rătăcit prin cimitir doua dintre ciorile mele mananca din carnea lui in timp ce alte doua caută de mâncare intr-o geanta, una sta pe o cruce fiind atenta sa nu vina alți oameni sa vadă scena si inca una sta pe o alta cruce ținând in cioc o poșeta eleganta.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Cimitirul cu ciori, desen horror

  1. Da insa in religia mea Gothica Corbul e aducatorul soarelui , lunii si stelelor si e datatorul vietii . iar in lupta e calauza spirutuala pentru cei care mor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s