Flacăra eterna a unei iubiri curate

Eternal flame

Acesta este un tablou reprezentând flacăra ce arde intre doua suflete îndrăgostite, flacăra eterna a unei iubiri curate.

Aceasta idee mi-a venit după ce am ascultat melodia “The Bangles – Eternal flame”.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „Flacăra eterna a unei iubiri curate

  1. Este super frumos tabloul. Eu sunt o romantica incurabile. Tu crezi in dragoste pana la moarte? Eu da. Totusi, cand vorbesc despre asta, lumea rade si face misto, spunand ca dragostea dispare dupa cateiva ani. Tu ce crezi, asa e? Ca tot vorbim despre tablouri, stii ca la Merita Citit e un concurs organizat pe tema asta? Cred ca ai sanse sa castigi. Sa ne citim cu bine 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s