Moartea Hypatiei si masacrul de la Sinca Veche, opera crestinilor „facatori de pace”

Crestinii sunt buni, buni ca Pontus Euxinus care ineca corabiile grecilor, atat de buni incat au omorat oameni, atat de „intelepti” incat au ars biblioteci si oameni care indrazneau sa zica ca Pamantul e rotund si atat de „facatori de pace” incat au provocat nenumarate razboaie si au distrus civilizatii intregi.

Moartea Hypatiei – Sfantul Kiril si primii crestini ucigand-o cu sange rece pe Hypatia din Alexandria – desen in creion

Crestinii au fost cei care au ars biblioteca din Alexandria si au ucis-o cu sange rece pe Hypatia, cea mai luminata minte feminina a antichitatii, un geniu al matematicii si al astronomiei.

Desenul de mai sus este groaznic dar nu poate reda cruzimea cu care crestinii „plini de iubire” au dezbracat-o, au umilit-o, au violat-o cu salbaticie si au ucis-o pe aceasta, jupuind-o de vie, torturand-o in cele mai sadice moduri posibile, dupa care i-au rupt in bucati corpul si i-au dat foc. Pur si simplu asa ceva nu putea fi redat, atat de cumplit a fost. Au ucis-o pentru ca era femeie si in loc sa fie „supusa” sa taca si sa stea doar la cratita si la smotru cum cerea religia crestina indrznea sa cerceteze tainele universului, ceea ce i-a infuriat pe acei salbatici care isi dadeau fetele la maritat si la 7-8 ani si condamnau doi barbati adulti care se iubeau dar tolerau pedofilia atata timp cat copilul molestat era fetita, pentru ca pentru ei femeia valora mai putin decat o camila, si nici macar nu se spalau.

Despre cum au reusit crestinii sa distruga o lume civilizata si sa stearga de pe fata pamantului cultura vechilor popare puteti citi in aceasta carte

Religiile abrahamice, incepand de la Moise, s-au raspandit ca un cancer pe planeta, nu prin iubire, pace si intelepciune cum tot zic ei, ci prin caracterul lor agresiv, iar crestinismul cand a ajuns in Europa a distrus tot ce a fost inainte. Crestinii au ars temple, au distrus statuile vechilor zei cu ciocanul si tot ce nu au putut distruge au confiscat, transformand vechile locuri sacre in biserici crestine, cum s-a intamplat la Sinca Veche

Ceea ce nu se cunoaste este faptul ca tot crestinii au distrus si templul stravechi de la Sinca Veche, templul ursitelor, templu inchinat unor zeitati feminine, si au transformat grota intr-o biserica crestina. Este posibil ca terenul sa fi fost pregatit de niste daci adepti ai cultului lui Zamolxis, curent religios care seamana suspect de mult cu religiile abrahamice, si nu ar fi exclus ca Zamolxis, cel care a pus bazele acestui cult, sa fi intrat in contact cu Moise sau cu oamenii lui pe vremea cand a fost in Egipt. Asa s-ar explica prezenta stelei lui David in grota. La fel ca religiile abrahamice, cultul lui Zamolxis era o religie dictatoriala, belicoasa si misogina. Dacii zamolxieni erau cei mai razboinici dintre traci, desconsiderau femeile si ardeau si distrugeau toate vestigiile vechii culturi politeiste. Este posibil ca, urmand exemplul lui Moise, Zamolxis sa fi fost un mare dictator, la fel ca si Burebista care a urmat dupa el si l-a venerat

Un dac zamolxian la Sinca Veche

Templul vechi de 7000 de ani de la Sinca veche a fost lovit de 2 ori si nici nu se stie cat sange s-a varsat in acel loc in numele credintei. Daca ar stii oamenii din ziua de azi ce s-a intamplat la Sinca Veche, ce crime oribile, ce atrocitati, nu s-ar mai duce sa se roage la dumnezeul lor crestin acolo.

Pana la aparitia cultului zamolxian in templul ursitelor vechile preotese ale dacilor venerau niste zeitati feminine si practicau niste ritualuri magice legate de indeplinirea dorintelor, de senzualitate si de fertilitate, grota fiind un loc sacru mai ales pentru femei.

Zamolxienii au restrans drastic drepturile femeilor, au distrus templele zeitelor si au facut un adevarat macel la Sinca Veche, asa cum au facut si crestinii cand au ars biblioteca din Alexandria si au ucis-o pe Hypatia.

Pentru un timp grota a fost folosita ca templu al lui Zamolxis, pana cand „oastea crestina” a intrat peste preotii daci de acolo si a masacrat tot ce nu era crestin, dupa care crestinii au sters simbolurile dacice de pe pereti si au desenat chipul lui Iisus Hristos.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Moartea Hypatiei si masacrul de la Sinca Veche, opera crestinilor „facatori de pace”

  1. Da,efectiv ești o persoană cu multe frustrări și problema emoționale,poate că și psihologice. Adevărul este că îmi pare rău de tine! Chiar nu ești sănătoasă mintal😂,cu tot respectul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s