Inca o zi a Uniunii Europene umbrita de o criza

Ce inseamna ziua de 9 mai? Multi dintre noi au si uitat ca este ziua Uniunii Europene, ziua in care in loc sa sarbatorim suntem tristi si suferim efectele crizelor provocare de puteri ostile UE

Intai a fost criza economica din 2008, a urmat criza razboiului din Siria si a refugiatilor, apoi criza coronavirusului, iar acum criza razboiului din Ucraina loveste dur in toata Europa.

Dupa cum am mai zis pana acum Europa e lovita de fiecare criza, criza dupa criza, si sufera cel mai rau. Europa e lovita din toate partile intr-o lume aflata in razboi, iar „crizele” sunt tot forme de razboi, raboi economic, razboi biologic, razboi hibrid si in cele din urma si razboi conventional. Rusia are puterea de a destabiliza Europa si o face de ani de zile subminand democratia si pacea europeana

Mi-ar fi placut sa putem sarbatori cum am facut-o in 2004. Si acum imi aduc aminte ce concerte aveau loc pe 9 mai pentru a marca ziua UE. De atunci nu am mai vazut o zi a Uniunii Europene de care sa putem sa ne bucuram. Mi-e dor de vremurile alea care nu se mai intorc. Acum muzele tac si se aud armele iar in loc de concerte de ziua Uniunii Europene vedem numai suferinta si moarte.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s