Desene, poezie si putin beauty blogging

Am facut aceste desene in cadrul workshopului de poezie si desen „Scrisori către mine – Poezie si Desen pentru femei LBTQ”

Majoritatea desenor au fost facute tratand subiectele intr-o maniera grafica, cu un singur marker, tehnica mult mai dificila decat creionul.

Poezia Mihaelei m-a inspirat sa o desenez pe zeita Kali, am desenat si o sirena impreuna cu o alta fata care a desenat si ea sirena ei, iar Ioana mi-a cerut sa desenez o zebra.

Tot Ioana m-a intrebat de unde am cumparat glitterul de la ochi, un must have al machiajului acestui sezon. Produsul poate fi gasit aici in 6 variante de culoare. Eu am ales variantele iris indigo si tanguerine.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s