Singuratate printre ruine

Parca ma vad singura printre ruine, ca o umbra intr-un peisaj apocaliptic, dupa o mare catastrofa care a distrus totul si durerea mea nu are margini. Am visat des pamantul parjolit, ruine si oameni morti ca dupa un razboi sau un alt dezastru. Am facut aceasta pictura fara sa ma uit la ceea ce pictez, gandindu-ma la directia in care merge lumea noastra in aceasta perioada tulbure

In ultima perioada ma tot gandesc la o lume ravasita de razboaie si boli ce lasa in urma lor numai ruine, fumegande, pamant parjolit si oameni morti. De ani de zile, cu mult timp inainte de pandemie, tot visam ca mureau atat de multi oameni incat nu mai incapeau in cimitire, visam razboaie, visam cratere in spatele blocurilor, visam cerul negru de praf si de fum si avioane care bombardau orasul.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s