Omul care spune mereu nu

„Nu am timp”, „Nu am bani” „Nu pot”, NU NU NU. Mult prea des ne inchidem in noi si percutam intr-un singur mod, spunand nu atunci cand cineva incearca sa ne scoata din propria rutina. Ne izolam iar fiecare nu e ca un ac cu care ne aparam itepand tot ce se apropie de noi pana devenim niste arici ursuzi ce cu greu pot fi scosi din stare in care se afunda iar pandemia pe care o traversam ne-a impins si mai mult in directia asta facandu-ne sa ne indepartam unii de altii. Nici macar nu receptionam bine un mesaj si spunem nu, de la fluturasii pe care ne grabim sa-i aruncam in primul cos de gunoi fara ca macar sa-i citim pana la refuzul de a comunica cu anumite persoane si de ne implica in diverse activitati sub pretextul ca nu avem timp. Poate este efectul publicitatii agresive. Poate este efectul cantitatilor mult prea mari de informatie cu care creierul nostru este inundat pana cand nu mai poate digera tot si respinge. Poate suprasolicitarea zilnica si criza permanenta de timp in care traim in zilele noastre ne-au adus aici.

Acest desen este despre omul care spune mereu NU, cel despre care am vorbit in randurile de mai sus, omul care se inchide in el si devine negativist si refractar la tot

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s