O fantoma si o viziune intunecata

Saptamana trecuta am avut o viziune: o silueta feminina, o fantoma intr-un castel parasit, o umbra ce se pierde in ceata plutind spre lumina. Am pictat imaginea pe care am vizualizat-o cu ochii mintii iar mai sus puteti vedea creatia mea.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „O fantoma si o viziune intunecata

  1. A republicat asta pe return; și a comentat:
    „O fantomă într-un castel părăsit” e un sentiment așa frumos. Îmi place mult această pictură, îmi trezește multe sentimente de trecere a timpului și de momentul în care te afli înconjurată de copaci care se unduiesc în bătaia unui vânt puternic. Haunting. This makes me feel a type of way. I love it.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s