Oglinda recicalata intr-o creatie gen Kandinsky

Ieri am luat o oglinda veche, zgariata, stricata. Ma tot gandeam la ce o pot folosi si primul impuls a fost sa o arunc la gunoi. Am renuntat pe moment la idee si mi-a venit alta idee, sa o tai si sa o intrduc intr-o creatie artistica dar, ghinion, nu avem cu ce sa o tai.

Intr-un moment de neatentie am atins oglinda fara sa-mi dau seama iar aceasta a alunecat, a cazut pe jos si, spre disperarea celor superstitiosi, s-a spart, mare ghinion, o paguba de 5 lei, 3 lei sau cat costa acea oglida pe vremea cand a fost cumparata.

Ca oricare alta superstitie povestea cu oglinda spart are o explicatie rationala care dateaza de pe vremea cand oglinzile se gaseau greu si erau foarte scumpe si o oglinda sparta era o mare paguba, era ca si cum cineva din ziua de azi ar sparge un iPhone sau un Samsung de ultima generatie.

Mi-a venit iar sa arunc oglinda la gunoi dar am preferat sa reciclez in loc sa produc gunoi i mi-a venit ideea de a realiza o pictura abstracta in stilul lui Kandinsky, asa cum pictam pe la 14 ani, si sa introduc si ciburile in creatia mea.

Zis si facut si mai sus puteti vedea rezultatul

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Oglinda recicalata intr-o creatie gen Kandinsky

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s