Incinerator – iadul din viitor

Asa va arata lumea din viitor, un iad al focului, al cancerului si al mortii, dacă nu spunem NU incinerării și nu facem ceva pentru a stopa proiectele monstruoase ce prevăd construcția de incineratoare pentru deseuri in jurul Bucureștiului. Conform acestor proiecte orasul va fi înconjurat de asemenea instalații si nu vom mai avea nici macar dreptul de a respira aer curat, vom ajunge sa respiram numai fum toxic plin de dioxine si furani.

Primul asfel de incinerator urmeaza sa fie construit in sectorul 4, in zona unde este CET Progresu. Putem spune ca va fi primul facand abstractie de incineratorul Stericycle de la Rudeni care polueaza toata zona de vest a orasului cu compusi cu sulf dioxine furani si alte substante toxice. De cand s-a construit acel incinerator aerul din Crangasi Militar Drumul Taberei si alte cartiere din zona de vest a orasului e irespirabil, plin de praf si fum negru si toxic. Oare le pasa acestor indivizi de numarul mare de imbolnaviri din zona, de numarul tot mai mare de copii bolnavi din Militari Residence si alte cartiere din vestul Bucurestiului? Oare ce asteptam? Sa gasim oamenii morti in apartamente dupa o deversare „accidentala” de hidrogen sulfurat sau alte toxine intr-o cantitate letala?

Polure produsa de Stericyle. Fumul se vede de pe malul Lacului Morii

Stericycle a creat probleme si in SUA unde in incineratoarele lor au fost arse inclusiv DESEURI RADIOACTIVE

In timp ce Bucurestiul doarme ca magarul pe Vezuviu si nu face nimeni nimic la Ploiesti deja a inceput sa iasa adevarul la suprafata in ceea ce priveste incinerarea „ecologica” a deseurilor medicale. Incineratorul de la Brazi, operat de Eco Burn, polueaza zona cu un fum negru, plin de compusi cu sulf urat mirositori, dioxine, furani si diverse substante cancerigene. In zona respectiva a crescut numarul cazurilor de cancer

Am facut aceasta pictura fiind profund revoltata de planurile lor „ecologice” prin care se incearca limitarea poluarii solului si a apei dar se uita de un lucru mult mai grav POLUAREA AERULUI. Pictura preznta un peisaj apocaliptic dominat de cele 6 incineratoare care urmeaza sa fie construite in jurul Bucurestiului, un infern in care moartea pluteste in aer iar masca de gaze este un accesoriu indispensabil.

S-ar putea spune ca nu exista alte solutii si ca fara aceste mizerii o sa ajungem sa ne ingropam in gunoaie Solutiile exista dar nu exista vointa politica pentru aplicarea lor. De ce nu putem recicla? De ce nu am putea sa inglobam deseurile toxice si periculoase, inclusiv deseurile din sistemul medical in placi de beton peste care sa construim autostrazi orase sau chiar parcuri? Inchiderea lor in ciment (asa cum se procedeaza in cadrul deseurilor radioactive) ar fi cea mai buna solutie pentru a preveni poluarea dar cei care vin cu asemenea proiecte criminale prefera sa ne otraveasca aerul si mai au si tupeul sa pretinda ca proiectele lor sunt „ecologice”.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Incinerator – iadul din viitor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s