Feminism gresit inteles si masculinitate toxica la o femeie

Pentru ca „feministele” care sustin ca un desen cu o femeie frumoasa umileste femeia, prezentand-o ca pe un obiect m-am gandit sa fac ceva pe placul lor… oare?

Oare nudurile pun femeia intr-o ipostaza degradanta sau desenul asta?

Astept pareri.

Desenul de mai sus este despre o alta latura intuncata a femisimului sau mai bine zis a pseudfeminismului care de fapt face un rau cauzei feministe. Au existat cai troieni in miscarea feminista care au convins milioane de femei ca femeia nu e egala cu barbatul daca nu fumeaza si nu bea ca un barbat si este eleganta, „isi pierde timpul cu machiajul” si are parul lung, atent coafat. Aceste elemente daunatoare pana la urma pentru miscarea feminista au promovat ideea ca femeia trebuie sa se tunda scurt, sa poarte numai pantaloni sa bea si sa fumeze, iar tocurile, rochiile elegante, coafura si machiajul reprezinta doar „o forma de oprimare a femeii”, un lucru pe care femeia il face doar pentru barbat, nu pentru ca ar simti un impuls interior. Ele vedeau femeile aranjate, machiate, imbracate elegant ca pe niste „victime ale patriarhiei” pe care barbatii le-au transformat intr-un fel de obiecte si nu se gandeau ca o femeie poate sa-si doreasca sa fie frumoasa si eleganta doar pentru a se simti bine in propria piele sau pentru a fi admirata de.. alte femei, femeile fiind cele mai mari amatoare de moda si frumusete. Multe astfel de feministe au creierul masculinizat si nu vor sa recunoasca asta si din acest motiv te acuza de „neurosexism” daca indraznesti sa zici ca exista creiere de femeie si creiere masculinizate, ca exista un dimorfism sexual la nivelul creierului. Ele pur si simplu neaga adevarul. Adevaratele feministe sunt doar cele care au luptat pentru drepturi, pentru dreptul femeii de a merge la scoala, de a munci, de vota, de a conduce o masina etc, nu cele care au incurajat femeile sa traga din tigari si sticle.

Femeile din trecut nu fumau si nu consumau alcool dar nu pentru ca ar fi fost oprimate de barbati, ei fiind singurii care aveau acest „privilegiu”, ci pentru a se mentine sanatoase si frumoase pana la varste inaintate. Si asa si era. Femeile de acum 100 de ani aveau o piele alba si fina care nu se rida decat la varste foarte inaintate si erau mai frumoase decat cele din ziua de azi care fumeaza pana ajung sa arate la 30 de ani ca la 50 si beau bere dupa bere pana fac „burta bautorului de bere”

In desenul meu este vorba despre o femeie care si-a pierdut feminitatea si a preluat exact ce e mai urat din comportamentul masculin, acea masculinitate toxica, fiind influentata de pseudofeministele care incurajau femeile sa fumeze si sa bea alcool dar nu le invatau sa se descurce ca barbatii, sa practice cu succes meserii cautate dar acaparate de barbati sau sa dezvolte afaceri de succes, o femeie care se tunde scurt, detesta machiajul, poarta numai pantaloni, respira numai prin tigari si bea bere dupa bere. Ea este exact ca paunul cu coada taiata care nici paunita nu a devenit, ca leul fara coama si ca cerbul fara coarne. Ii lipseste exact ce e mai frumos intr-o femeie, iar de la barbati nu a preluat decat viciile si obiceiurile golanesti, nu si calitatile masculine. Ea fumeaza bea si injura ca un barbat dar nu conduce si nici nu repara masina ca un barbat, nu munceste ca un barbat, nu face programe de calculator ca un barbat si nici afaceri nu face ca un barbat. Nu o vezi intr-o companie mare pe post de inginer sau pe un al post cautat si bine platit, nu o vezi conducand propria afacere, o vezi pe marginea strazii cu o mana pe bere si cu cealalta pe tigara. La capitolul bere si tigari ii intrece pe multi dintre barbati.

Am cunoscut multe femei ca ea si unele dintre ele m-au si curtat iar eu le-am refuzat mereu. Ele vin mereu la mine ca si cum as avea un magnet care atrage genul asta

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s