Din ciclul “Nașterea lui Iisus Hristos” – Fecioara Maria născând

Nasterea lui Iisus Hristos - Maica domnului Nascand

Acesta este al doilea desen in creion din seria de desene de crăciun  “Nașterea lui Iisus Hristos”, un desen care  surprinde momentul in care pruncul este adus pe lume printr-o naștere normala.

Mă întreb cum a rămas Maica Domnului de-a pururi fecioara așa cum zice preotul după o naștere deși eu ma îndoiesc serios de fecioria ei pentru ca atunci când a rămas însărcinata Maria era logodita cu Iosif si este mai probabil ca Iosif sa fi fost tatăl biologic la lui Iisus Hristos. Îmi vine greu sa cred ca Iosif a reușit sa-si înfrâneze dorințele trupești, carnale chiar si fata de propria logodnica si ca nu s-a întâmplat chiar nimic intre ei.

La mamifere partenogeneza nu este posibila si chiar daca ar fi fost din ea ar fi rezultat numai descendenți de sex feminin identici cel puțin din punct de vedere genetic cu mama, deci imposibil sa apara un baiat care avea un cromozom Y care trebuia sa provină de la un tata nefiind prezent la mama si neputând sa apara din nimic plus alte gene care nu puteau sa se formeze din energiile necreate ale lui Dumnezeu ci trebuiau sa aibă tot o origine paterna, deci tatal lui Iisus Hristos a fost un barbat in carne si oase care avea un cromozom Y si producea sperma, nu Dumnezeu cel atotputernic care poate face orice prin forța sa nemărginita.

Acest desen nu face altceva decât sa redea intr-un mod foarte realist o naștere naturala arătând ca Iisus Hristos nu a fost adus de barza sau de îngeri ci s-a născut așa cum se nasc si alți copii.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

8 gânduri despre „Din ciclul “Nașterea lui Iisus Hristos” – Fecioara Maria născând

  1. Maria nu era logodită cu Iosif atunci când a rămas însărcinată! Citește mai atentă Biblia, nu reproduce ceea ce au zis alții, care nici ei nu au citit Sfânta Scriptură! Ești sigură că Fecioara Maria a născut stând în picioare? Doamne ajută!

  2. E trist ca uneori ne incapatanam atat de mult sa nu intelegem ca Dumnezeu este atotputernic. Oare El, Creatorul nostru, ar fi avut vreo dificultate in a se intrupa din Fecioara, fara sa fie nevoie de samanta barbateasca? El a creat oamenii si i-a lasat sa se inmulteasca. Prin urmare, de ce i-ar fi fost greu sa fie mai presus de cele firesti pe care El Insusi le-a randuit? Hristos S-a nascut din Fecioara Preacurata. Maica Domnului locuise in templu pana la varsta de 15 ani si acolo traise in rugaciune. Era o copila atunci cand dreptul Iosif a luat-o in grija lui si tot atunci Hristos Domnul S-a zamislit, de la Duhul Sfant, in pantecele ei. Roaga-o pe ea, pe Maica lui Hristos, sa te invete despre fecioria ei.

  3. darga Corina…a fost,este si va fii Fecioara ! daca Dumnezeu nu ar putea TOTUL atunci numai ar fii Dumnezeu ar fii om limitat ca tine,ca mine si ca totii ceilaltii,dar asta e ideea principala…ca tocmai de asta e Dumnezeu ca poate IMPOSIBILUL!nu esti o fata proasta dar te rog gandeste logic.

    1. Domnul nu poate trece peste Liberul Arbitru sau consesiuna. Oamenii au vrut, sa stie jmecheria, si au aflat-o, de aceia mor cu mintile terci, mai nefericiti decat dobitoacele. La urma va ramane nici chiar tarana. Corina, imi pare rau, sa-ti scriu, ca nimic nu va ramane, sa apuce Sfarsitul Veacurilor.

  4. E cel mai urat desen pe care il vad! Cum poti sa iti bati joc de asa ceva? in primul rand iti bati joc de religie,si in al doilea rand iei in deradere femeia in sine!!! Da,asa nasc femeile,da,asa nasc si animalele,dar asta nu inseamna sa scoti tot ce e mai urat din acest fapt!!! Esti o ingrata! Draga mea,esti femeie la fel ca si noi,ti se pare frumos sa vezi picioarele alea cracanate si copilul cu capul in jos? Inseamna ca nu ai copii si nu stii ce inseamna frumusetea nasterii…gingasia copilului si a mamei!! Ce e frumos in scarbosenia asta???!! Nu ai facut decat sa umilesti femeia,sa o dezonorezi prin pozitia asta desenata de tine!!! Dumnezeule,si te mai numesti pictorita?? Iubita,mai invata de la marii pictori cum se face Arta si nu Mizerie!!! Vezi poate vrei si bani si likuri pentru ceea ce faci!! Nu meriti respectul nostru. Respecta si tu omul,corpul omenesc si in primul rand religia!!! Daca nu crezi,atunci tine pentru tine,cum poti sa „interpretezi” o icoana daca tu nu esti credincioasa???!! Sa te ierte Dumnezeu pentru batjocura adusa asupra numelui sau.Este adevarat ca si azi mai aruncam cu pietre in sufletul lui Iisus…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s