Si a fost si vernisajul expoziției mele de la sediul AAPB

Corina Chirila - Expozitie la AAPB Expozitia pictoritei Corina Chirila

Azi a la ora 16 avut loc vernisajul expoziției mele personale de la sediul Asociației Artiștilor Plastici din București de pe strada Gh Pop de Băsești nr 37. Din păcate nu a venit multa lume la expoziție din cauza vremii urate si a locației dosite. Lucrările vor ramane expuse acolo cel puțin doua saptamani sala fiind deschisa joi de la ora 16.
Mai jos sunt câteva imagini de la aceasta expoziție.

Despre Desene si picturi de Corina Chirila

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.
Acest articol a fost publicat în Asociatia Artistilor Plastici din Bucuresti, expozitie, expozitie de pictura, expozitie personala, expozitii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s