>Nebuloasa Orion

>

Am realizat acest tablou in ulei pe panza saptamana trecuta. Este unul dintre peisajele mele spatiale. Aceasta este nebuloasa Orion(Messier 42, M42, sau NGC 1976), o superba nebuloasa care se poate vedea si cu ochiul liber.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

3 gânduri despre „>Nebuloasa Orion

  1. >Nu imi pot gasi cuvintele sa-ti spun cat de frumos te exprimi, atat in scris cat si in desene. Pot sa-ti spun ca ma regasesc in foarte multe lucruri pe care le-ai reprezentat si imi dau oarecum curaj sa imi exprim sentimentele, chiar daca nu vorbind despre ce simt ci desenand. Ai ceva special care imi place si as privi picturile tale MULT. Mai posteaza, te rog. Imi place tot ce faci :).

  2. Imi pare rau si chiar daca nu vei publica comentariul meu, acest desen e cel mai nereusit din seria „cosmica” Cei care te lauda cu frenezie sunt sau ipocriti sau nu au niciun pic de talent la desen si de aceea te admira! Sa fim totusi modesti si sa mai taiem din superlative…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s