NASA a anuntat data de lansare pentru misiunea care va studia astroidul 16 Psyche

Initial programata pentru august 2022, lansarea navei spatiale Psyche care va studia asteroidul 16 Psyche va avea loc in data de 10 octombrie 2023. Lansarea care ar fi trebuita sa aiba loc pe 11 octombrie 2022 a fost amanata din cauza unor probleme persistente la softul de zbor.

Asteroidul 16 Psychedin centura de asteroizi a fost in trecut nucleul unei planete si este bogat in fier, nichel, aur si alte metale metale cu o valoarea care ar depasi economia intregii planete.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s