SARS-Cov2

Din pacate in ultima saptamana covid19 mi-a fost muza si am realizat o serie de picturi pe care am decis sa le intitulez simplu SARS-Cov2

Saptamana trecuta in urma unui test rapid am descoperit ca sunt infectata cu virusul SARS Cov2. Nu aveam alte simptome in afara de un discomfort la nivelul gatului dar stiam ca am intrat in contact cu multe persoane care ar putea fi infectate, in primul rand sefa mea din mall care tusea foarte rau.

Desi am 3 doze de vaccin se pare ca acestea nu m-au putut feri de covid 19 din cauza mutatiilor pe care virusul le sufera mereu.

Ma tem ca la petrecerea de revelion am luat o tulpina care a suferit atatea mutatii incat nici nu aparea la teste. Persoana care tusea pe acolo si de la care am luat a iesit pozitiva dar toate testele mele au iesit negative desi aveam simptome, aceleasi simptome pe care le am si acum plus faptul ca atunci nu mai simteam mirosurile si aveam senzatia ca toata mancarea nu are gust. E ciudat ca de atunci pana acum aceste simptome au tot revenit. Poate m-am reinfectat de cel putin 3 ori sau am ramas purtatoare

In timpul izolarii mele am facut aceste picturi despre covid 19, folosind doar vin.

Am fost socata sa descopar ca vaccinul nu a fost eficient cel putin in a preveni infectarea.

Suntem iar cu un pas in urma virusului si avem nevoie de un nou vaccin adaptat pentru noile tulpini

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s