Mult prea des spunem NU

Mult prea des spunem nu, chiar si atunci cand e vorba de lucruri care ar fi spre binele nostru. Spunem nu aproape automat, fara sa ne deschidem fata de ceea ce vine din exteriorul nostru, fara sa gandim si fara sa stim despre ce e vorba. Ne punem scuturi de netrecut de parca am fi atacati din toate partile. Spunem nu si cand e vorba de solutii salvatoare cum ar fi masca de protectie sau vaccinul impotriva covid19.

Oamenii spun nu mult prea des si o stiu din propria experienta. Am lucrat in vanzari si am facut si sondaje si refuzurile veneau pe bada rulanta, unul dupa altul, unele isotite si de injuraturi si vinte jignitoare. Oamenii spuneau nu si cand era vorba de un sondaj care dura cateva minute si mai si primeau ceva la sfarsit, iar cand era vorba de vanzari veneau mereu cu obiectii, si fondate si nefondate. Am promovat si oferte de energie si gaze pe piata libera si chiar daca era in avantajul lor sa aiba un pret fix la curent sau la gaze oamenii refuzau sa treaca pe piata libera si tineau cu dintii de vechile contracte, chiar daca le explicam ca gazul se va scumpi cu 25% si va creste pretul si la curent. Cunosc multe persoane care platesc facturi mari pentru ca nici macar acum nu au contractele actualizate.

La fel se intampla si cu purtarea mastii vaccinarea impotriva covid-19. Mii de oameni au murit pentru ca au refuzat si masca si vaccinul, solutii salvatoare impotriva noului coronavirus. Degeaba e gratuit vaccinul si degeaba le explica specialistii ca o masca sau un vaccin poate preveni infectarea cu SARS Cov2, ei sunt refractari la tot si se inchid in ei precum un arici care se face ghem lasand doar tepii la exterior pentru a nu fi atins, ca in desenul de mai sus.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Mult prea des spunem NU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s