aripi de foc si flacari desenate inainte de incendiul de la Matei Bals

Zilele astea a simtit nevoia sa desenez foc, flacari in diverse ipostaze si forme care amintesc de ingeri si de fantome si in timp ce desenam flacarile si spiritele ma gandeam la spitale si sectii de terapie intensiva si aveam si un presentiment rau, o frica.

Am facut desenele fara ca macar sa privesc pixul si foaia de hartie. Mana se misca liber iau eu parca vedeam un spital cu bolnavi in stare grava la terapie intensiva. Pur si simplu am desenat cum mi-a venit si in timp ce desenam am aflat de incendiul de la Matei Bals.

Am simtit nevoia sa desenez fiinte de lumina ce amintesc de pasar de foc, de pasari phoenix care renasca din propria cenusa si lumanari ce ard. Acum am realizat ca aceste desene spun o poveste scrisa inainte ca tragicul eveniment sa aiba loc.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s