Jim waren si superbele sale femei cu plete lungi ce curg precum o cascada

Nascut pe 24 noiembrie 1949 in Long Beach California, artistul american Jim Warren este cunoscut pentru copertile de carte, ilustratiile si creatiile fantasy art pe care le-a realizat. Temele sale preferate sunt elementele naturii, apa sub diverse forme (cascade, rauri, valurile marii), muntii, cerul si vegetatia, cadru in care este integrat elementul uman aflat in comuniune cu natura.

Trebuie sa recunosc ca opera lui Jim Warren m-a inspirat si pe mine inca din anul 2000, cand am descoperit-o. Inca de atunci m-au fascinat creatiile prin care artistul american prezenta o femeie frumoasa, goala precum Eva in mijlocul naturii, ca parte a acesteia, intinsa pe munti, inconjurata de mari si de paduri, cu pletele lungi curgand precum o cascada, o imagine a unei zeite a naturii ce aminteste de mama Terra.

Si alti pictori pe care ii cunosc au fost influentati int-un fel sau altul de Jim Warrren.

Daca vreti sa aveti in casa una dintre superbele creatii ale lui Jim Warren gasiti aici un kit complet pentru a realiza propria reproducere dupa artistul american.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s