Explozie atomica

Acum 3 zile am visat un holcaust nuclear care a distrus o intreaga civilizatie. In timp ce razboiul atomic facea prapad cativa oameni stateau ascunsi in grote in timp ce mult mai multi au murit. Acest cosmar mi-a dat fiori. Am mai avut perioade cand visam asemenea catastofe. Prin 1996 visam bombardamente in urma carora ramanea doar pamantul parjolit. Aveam doar 10 ani atunci dar imaginile apocaliptice se repetau in visele mele. Atunci credeam ca sfarsitul lumii va veni in anul 2000 dar se pare ca istoria ne-a mai lasat timp, 20 de ani

Am facut aceasta pictura plangand, cu gandul la o catastrofa care deocamdata a avut loc doar in visul meu dar nu se stie ce ne rezerva viitorul atata timp cat al treilea razboi mondial deja a inceput prin metode neconventionale cum ar fi razboiul economic si razboiul biologic.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Explozie atomica

  1. Asta a propos de normalitate si luciditate, trasaturi, de lipsa carora spui ca sufera…altii!:) Nu ai visat si o data exacta a acestui dezastru global!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s