Fiecare fulg de nea e o lacrima de a mea

Acum e vremea izolarii in casa si a amintitilor. Traiesc in trecut si ascult muzica anilor 2000 si regret ca acele vremuri s-au dus mult prea repede si nu se mai intorc.

Am facut aceasta pictura si desenul de mai jos cu gandul la vremurile bune, ascultand o melodie de atunci, Angels – Fiecare fulg de nea. Nu stiu cu ce se mai ocupa fetele dar cariera lor muzicala s-a terminat de ani buni, ca in cazul majoritatii artistilor din acea perioada. Multi au fost putini au ramas si mult mai putini au aparut acum.

Imi e dor de anul 2000 si de vremurile cand ascultam muzica si ne distram cum nu o mai putem face acum. Era o perioada dulce, o perioada a pacii, a cantecelor pe versuri de dragoste si a optimismului. Era plin de artisti si de trupe care infloreau ca ciupercile dupa ploaie si cantau despre iubire, despre mare si soare, despre distractie. Atunci orice adolescent se putea lansa in lumea artistica, acum sunt doar cateva persoane cum ar fi Andra, Smiley sau Delia care cantau si atunci, nimic nou. Atunci se producea muzica acum muzele tac si se aud armele, cum spunea un vechi proverb „Atunci cand muzele tac se aud armele”. Acum, in plin razboi mondial facut prin mijloace neconventionale, economice si biologice, stam si privim cu regret inapoi, catre vremurile in care nu aveam criza economica, nu aveam SARS si puteam face ce ne place cel mai mult sa facem.

Fiecare fulg de nea,
Eo lacrima de a mea,
Plange cerul pentru mine,
Ca nu mai esti langa mine,

O ultima noapte,
O ultima zi,
Doar cu tine,
https://Versuri.ro/w/w852
Eu le-as trai,

Si toata dragostea din lume
Am sa tzi-o port mereu,
Vreau sa stii ca vei ramane,
Numai tu in sufletul meu.

Ochii tai in lacrimi par intristati
Stiu ca tu nu ai pretuit iubirea mea
Si toata dragostea din lume
https://Versuri.ro/w/w852
Am sa tzi-o port mereu,
Vreau sa stii ca vei ramane,
Numai tu in sufletul meu.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Fiecare fulg de nea e o lacrima de a mea

  1. Deci acum traiesti din economii, dar macar cand se termina mizeria iti recapeti locul de munca.
    Bine ca ai in casa materiale de pictura.
    SI eu am nostalgii cu niste perioade pe care nu le mai pot reproduce. Au fost perioade cand pictam, cand citeam si ma dezvoltam enorm. Poate vreodata viata va fi mai luminoasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s