O excursie la locul de suflet al Reginei Maria

Deja am creat cateva lucrari prin care am redat felul in care mi-o imaginez eu pe regina Maria la Balcik dar pentru mai multa inspiratie mi-as dori foarte mult sa vizitez acest loc atat de iubit de regina si o pot face prin Cistour. Pe langa castelul reginei de la Bacick voi putea vizita si capul Kaliakra, inclus si el in aceasta mica escapada de o zi ce poate alunga monotonia unei zile de august, septembrie sau octombrie. Datele plecarilor sunt 30 august 2019, 14 septembrie 2019 si 12 octombrie 2019

Balcicul a fost locul de suflet al reginei Maria, locul unde aceasta isi petrecea timpul liber, picta, scria, se relaxa. Castelul de la Baclcik inca mai pastreaza vie memoria reginei, fiind o adevarata bijuterie arhitecturala ce reda bunul gust al acesteia.

Excursia organizata de Cistour poate fi o buna sursa de inspiratie si pentru a picta marine, peisajul unic din zona capului Kaliakra putand fi redat in creatii unice cu stanci de culoare rosiatica cei ies din marea albastra si vestigii ale unei vechi cetati medievale. In aceasta zona exista si un muzeu arheologic si o capela inchinata sfantului Nicolae. .

Excursia costa 140 RON de persoana adulta, iar pentru copii exista reduceri. Grupul minim pentru organizarea excursiei este de 45 de persoane.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s