Picturile mele au ajuns in strada

Ieri am stat cu 6 dintre picturile mele pe Lipscani, in Centrul Vechi. Am facut-o pentru ca am mii de lucrari pe care nu am unde sa le expun si in situatii mea sunt cel putin 7000 de pictori din Bucuresti. Galeriile, si asa putine se inchis una dupa alta si pictorii nu au unde sa-si expuna creatiile.

Anul asta nu am nici macar o expozitie personala programata, multe targuri si evenimente nu se mai organizeaza ca in anii trecuti si nu stiu unde sa ma mai duc pentru ca arta mea sa fie vazuta.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s