O filmare de cosmar la casa de licitatii Artmark

Oameni buni am un singur sfat pentru voi. Daca sunteti chemati la figuratie simpla spuneti NU hotarat si fara urme de indoiala. O spun din propria experienta. Fac figuratie din 2011. Am facut-o pentru ca simteam nevoia sa ma distrez si sa cunosc oameni noi si pentru ca speram sa avansez spre o cariera in televiziune. Dupa atatia ani am constat ca nu se poate vorbi de o evolutie, fiind chemata mereu la aceleasi figuratii simple la care altii refuza sa se duca si calitatea oamenilor e foarte proasta. Numai boschetarii si nespalatii care nu au altceva mai bun de facut se duc sa piarda peste 12 ore pentru 100 RON

Pe 18 iunie am fost cu cei de la Connect Casting la o filmare pentru serialul Vlad de la Pro Tv. S-a filmat la Artmark si dupa ce ca am fost umilita in utimul hal atat de catre echipa de filmare care ne-a luat la toti telefoanele pentru ca vezi doamne nu avem voie cu ele in galeriile Artmark, cat si de cei de la Artmark care trateaza cu un dispret total toti artistii contemporani, am ramas si fara telefon, un Honor 10 verde. Ei au insistat sa las geaca cu tot cu telefonul din buzunar la baza, in cortul de la costume. Tin sa subliniez ca buzunarul era inchis cu fermoar. Cand m-am intors de la Artmark am descoperit ca telefonul nu mai e acolo.

Google imi arata ca acesta a fost inchis la ora 15 49.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s