Un preot al lui Zalmoxis la Sinca Veche, alaturi de steaua lui David

Un dac zamolxian la Sinca Veche

Anul trecut am fost la Sinca Veche. Primul lucru pe care l-am observat a fost steaua lui David veche de mii de ani, probabil de pe vremea dacilor care credeau in Zalmoxis. Prezenta stelei lui David din grota ar putea indica faptul ca Zalmoxis a intrat in contact cu Moise sau alti promotori ai religiilor abrahamice si a fost contaminat de doctrina lor antidemocratica.

instagramcapture_b09c0205-7d9e-451f-b246-e983eb8f1023
Steaua lui David de la Sinca Veche

Am simtit si energia malefica a acestui loc unde au avut loc lupte sangeroase, unde au murit oameni, ucisi cu sange rece. Grota de la Sinca Vechea fost un loc sacru din timpuri stravechi, de pe vremea matriarhatului, inainte de cultul misogin si tiranic al lui Zalmoxis dar in acelasi timp fost scena unor lupte sangeroase si a unor masacre care au avut la baza motivatii religioase. Intai dacii zamolxieni au intrat cu forta in grota si au ucis preotii (si poate si preotesele) zeitatilor  venerate inainte de Zalmoxis si au distrus o mare parte dinte simbolurile acestora, dupa care crestinii au facut acelasi lucru, desenand un Iisus in zona in care tronau alte simboluri stravechi, asta dupa ce au ucis cu sange rece „paganii” din grota. Grota gazduieste simboluri din diferite perioade, din perioada initiala cand a apartinut unor oameni liberi in gadire, din perioada zamolxiana si din perioada crestina.

wp_20170601_16_12_01_pro
Steaua lui David – Simbol iudaic la Sinca Veche

Inainte de raspandirea cultului lui Zalmoxis dacii aveau o religie politeista asemanatoare cu ce aveau grecii si romanii, aveau zeite, aveau preotese, aveau amazoane si nu dispretuiau femeile. Zamolxienii au venit cu principiile misogine si antidemocratice preluate de slugile analfabete care nu stiau nici macar ca pamantul e rotund, vindeau fetele ca pe niste animale si le violau cu salbaticie dupa casatoriile aranjate, chiar daca acestea puteau sa aiba si 5 ani si au stricat o omenire intreaga cu mizeria scrisa de o adunatura de oligofreni si schizofrenici numita vechiul testament.

Zamolxis a trait si este foarte posibil sa fi fost scolit chiar de Moise sau de altii ca el in Egipt sau pe unde a fost, urmand ca dupa intoarcerea in Dacia sa devina un dictator, asa cum a fost si Moise. Oamenii lui Zalmoxis au impus femeilor sa stea la cratita, sa-si acopere capul in semn de supunere fata de barbat (ca si la abrahamici) si sa nu se implice in viata sociala, fiind mari promotori au cultului barbatiei agresive care zdrobeste totul in jur, mergand de la eliminarea celor care sunt diferiti, bolnavi, cu alte orientari sexuale sau cu diverse handicapuri, pana la razboi. La fel ca si religiile abrahamice, zamolxianismul s-a impus prin forta, prin lupte sangeroase, prin uciderea dacilor care inca erau liberi in gandire si prin distrugeri (asa se explica faptul ca dacii si-au distrus orase intregi, lasand foarte putin in urma lor).

Nu vreau sa par antisemita. Aici nu este vorba despre evrei ci despre salbaticii care au scris vechiul testament, despre cei care instigau la ura si la a ucide cu pietre femeia banuita de adulter sau persoanele homosexuale, despre un grup, initial restrans, a carui ideologie s-a raspandit ca un cancer, ca o molima, ca un virus care a infectat si a imbolnavit mintile oamenilor. Popurul lui Israel a dar nenumarati oameni de valoare dar printre ei nu se numara si cei care au pus bazele religiilor abrahamice. Pot spune chiar ca ei au facut un mare deserviciu popuatiei din care faceau parte, ei au fost uscaturile din padurea numita Israel, iar in ceea ce-i priveste pe daci, acestia au fost afectati de doctrina abrahamica, asa cum in ziua de azi Siria este afectata de ISIS, fiind distrusi din interior de zamolxianism, inainte de interventia Romanilor. Romanii au vrut doar sa opreasca un fenomen periculor si din acset motiv au atacat Dacia asa cum in ziua de azi atat NATO cat si rusii ataca tarile in care ISIS incearca sa preia controlul.

 

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Un preot al lui Zalmoxis la Sinca Veche, alaturi de steaua lui David

  1. Zal-moksa = Eliberarea de timp/legaturi! Da-Vid este Vidul informational dintre Ape (Da/De/Do este morfem adamic/romanesc pentru apa > Lim-pe-de = Lin pe apa cum este Lin-i’ste = Lin este). Nu mai confundati un preot cu un concept! Daca cititi legile Belagine / Zalmoxiene nu au nici o legatura cu partea negativa de aici! Sunt simboluri de peste 7000 ani de pe vremea strabunilor cucuteni! Logic ca jidanii au idei de la noi, sunt sciti care s-au spurcat la cap, vechi rude ale getilor! Dece-BAL = cele 10 sfere ale cunosterii (inspirat kabbalah)! Dece-Neu = Noul IO = transformarea! Si la 2400 de ani oricum se schimba ciclul HO.RA (h.ORA) = HORUS! Ii-sus pe cer! Lumina lumii! Ierusalim = Mila Surei (la Mila lui Sureanu/Soarelui!) Nu ei au puterea, sunt doar niste semizei pusi sa mentina lumea/visul pe un nivel plastic, de aia si stimuleaza creierul reptilian! (ancora dobitoacelor)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s