O fiinta inteligenta cu 6 creiere in 6 capete sustinute de un singur corp

fiinta inteligent cu mai multe creiere in mai multe capete pe un singur corp - An intelligent mushroom life creature with one body sustaining multiple brains

Cu ceva vreme in urma am visat o foma de viata care semana cu o ciuperca dar era o fiinta inteligenta cu mai multe capete in forma palariei unei ciuperci in interiorul carora era cate un creier. Ochii compusi erau bine ascunsi la baza „palariei”. Capetele erau sustinute de gaturi lungi, elastice, cu o mare mobilitate. Creierele erau identice, ca si creierele unor frati siamezi, comunicau,  si se sincronizau foarte bine intre ele. Era un sistem complex in care pentru fiecare creier celelalte creiere erau un fel de backup si in acelasi timp creierele faceau un brainstorming inainte de fiecare decizie, alegand mereu solutia cea mai buna.

Aceasta fiinta putea citi gandurile si stia orice. Cunostea toate secretele universului si avea un raspuns la fiecare intrebare.

Acum cateva zile ma simteam foarte rau din cauza gripei si unei infectii cu un stafilococdobandit de la locul de munca (Am lucrat cu stafilococul auriu la locul de munca) si am visat ca eram chiar eu aceasta creatura. Ma durea foarte rau garul, mai ales amigdala dreapta care era umflata si nu puteam sa respir. Am visat ca gandeam prin 6 creiere si vedeam lumea prin 12 ochi. Constienta mea se muta dintr-un creier in altul. Creierele erau interconectate. Era foarte ciudat. Eu nu eram doar EU, eram o parte dintr-un fel de colonie de organisme, Nu stiu daca eram mai multi sau eram o singura fiinta. Aveam capacitati telepatice foarte bine dezvoltate. Puteam accesa orice creier. am intrat in creierele unuor oameni. Am intrat si in mintea unui caine si am vazut parcul pe unde acesta a fost plimbat. La un momenta dat, eu din coprpul acela ciudat mi-am vazut propriul corp dar si alte corpuri. Fiecare creier al fiintei se putea conecta cu un creier uman. Stiam ca trebuie sa ma intorc. Am ales alt corp dar o ceva m-a impins tot catre corpul meu. Cand m-am trezit aprope nu-mi venea sa cred ca am un cap, doua maini, doua picioare, 2 ochi, etc. Incepusem sa ma obisnuiesc cu corpul bizar din vis

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s