Piramida pictata

O piramida poate schimba energia spatiului ambiental. Efectul de piramida este un fenomen putin studiat si putin cunoscut in ziua de azi dar utilizat de civilizatiile din vechime. Piramidele concentreaza in interiorul lor un tip necunoscut de energie, astfel incat la 2/3 de varful unei piramide de tip Keops proliferarea bacteriana este stopata, apa se incarca energetic si plantele se dezvolta mai bine.

Cu ceva timp in urma am cumparat panze de forma triunghiulara, am pictat pe ele si am construit piramida din imaginile de mai sus. Piramida a fost expusa in diverse locuri, cum ar fi Vintage pub, GeoBar, parcul Izvor etc, fiind in centrul atentiei la evenimentele din care a facut parte.

Unele dintre aceste lucrari s-au vandut intr-un timp destul de scurt. Pictura Chimia Iubirii este acum in Australia. Cele ramase pot fi achizitionate de la magazinul Divers Bazar de la Statia de metrou Unirii, iesirea Horoscop, langa cafea.

Ador panzele triunghiulare. Daca vreti si voi sa pictati pe panze triunghiulare puteti cumpara de aici

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Piramida pictata

  1. Incredibil dar adevarat: cand aveam 12 ani am facut o piramida de carton la scara ca piramida lui Keops, si am pus in ea diverse legume taiate in doua, jumatate in piramida si jumatate sub o cutie oarecare, si chiar se vedeau diferente.
    Oricum una dintre parerile mele de rau e ca nu stiu sa pictez cu ulei pe panza, si ma rezum la pictat pe lemne de tocatore, destul de primitiv, dar merge bine 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s