Eugen Orlando Teodorovici si masacrarea cercetarii romanesti de dragul catedralei manturii neamului si a unui referendum inutil

La ultima rectificare bugetara cre(s)tinul din desenul de mai sus a decis sa ia bani de la cercetare pentru finantarea constructiei catedralei mantuirii neamului si pentru a organiza inutilul referendum pentru familie. Ce ne trebuie noua cercetare? Noi sa avem catedrale unde sa se roage toate babele nespalate care imput autobuzele de iti vine sa cobori sa o iei la goana  pe jos, chiar daca tu ti-ai platit biletul in timp ce ele merg gratis cat vor, si toti pensionarii idioti care au fost tinuti in serviciu fara sa faca nimic pe vremea lui Ceausescu si acum traiesc ca viermii in untura din pensii mai mari decat salariile tinerilor care muncesc din greu pentru 1000 si ceva ron. Ei sa fie multumiti ca au catedrale si pomeni electorale ca sa voteze in continuare PSD.

Aceasta rectificare bugetara este lovitura de gratie data cercetarii romanesti, care si asa era cu un picior in groapa.

Vorbesc din propria experienta. In momentul de fata lucrez ca biolog la un institut care are proiecte si sta mai bine decat alte institute. Eu am minunatul salariu de 1600 si ceva ron (pe vremea cand se impozita aveam 1300 in mana) in conditiile in care lucrez cu stafilococi, candida, ciuperca piciorului si alte microorganisme patogene periculoase, si aproape toti colegii mei, dupa o viata de munca, studii peste studii, doctorate, sute de lucrari publicate, sunt inglodati in datorii, datorii la banci, datorii la IFNuri, datorii enorme pe care nu au de unde sa le plateasca.

Guvenul actual nu face altceva decat sa ucida cercetarea stiintifica prin mijloace economice, asa cum primii cre(s)tini au ucis-o pe Hypatia si au incendiat biblioteca din Alexandria.

Prin decizia de acum cateva zile gunoaiele care ne conduc tara, si care nu sunt departe de bestiile cu chip de om care au dezbracat-o in public, au violat-o cu salbaticie au jupuit-o si au ars-o de vie pe Hypatia doar pentru ca era mai inteligenta decat ei si nu credea ca traim  pe o planeta plata facuta in 6 zile, au impuscat cel putin 2 iepuri dintr-un foc, au lovit atat in cercetare si impicit in viitorul tarii cat si in drepturile omului, finantand un referendum antidemocratic cu banii luati de la gura cercetatorilor.

In desenul meu Eugen Teodorovici este marele inchizitor, iar in spate e intr-o parte chiar Hypatia, simbolizand stiinta romaneasca, batjocorita in toate felurile, violata, masacrata, facuta bucati si redusa la tacere de niste idioti misologi si ignoranti, iar in partea cealalta, ca o pula cu doua coaie sau ca un mare cacat cu mot, catedrala mantuirii neamului.

Imi pare rau ca vorbesc asa dar ma revolta profund ceea ce fac politicienii din ziua de azi si nu doar pentru faptul ca sunt de doua ori afectata de aceasta decizie a guvernului, atat in plan profesional, riscand sa-mi pierd locul de munca din cercetare cat si in plan personal, fiindu-mi negat dreptul de a iubi si de a avea o viata normala alaturi de femeia pe care o iubesc.

 

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s