Expozitia Origini de la Palatul Parlamentului ramane deschisa pana la sfarsitul lunii

Ieri a avut loc vernisajul expozitiei de pictura „Origini” de la Palatul Parlamentului, sala Constantin Brancusi, din care fac parte si lucrarile din imaginea de mai sus, doar o mica parte din tot ce am creat pana acum.


Lucrarile din expozitie au o tema comuna, originile, originea vietii, universul, singularitatea initial, apa  ca sursa a vietii, cianobacteriile, primele organisme sintetizatoare de planeta noastra, aparitia si evolutia vietii, atat in filogenie cat si in ontogenie, iubirea, familia, diviziunea celulara, embrionul, inceputul unei noi vieti. Pe langa originea vietii in univers am abordat si subiecte istorice, legate de origine poporului nostru, dacii, sfinxul din Bucegi alaturi de perechea sa mai putin cunoscuta, sfinxul de la varful Omu, regii dacilor, legendele dacilor, Zamolxis, lupul dacic, zeita Bendis si insotitoarele sale, Sanzienele, corespondentul dacic al pleiadelor din mitologia greaca.
poza-tablouri-de-vis-4-origini-forma--1-445

 

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s