O pictura despre o femeie insarcinata

pregnancy painting - femeie insarcinata pictura

Saptamana trecuta am visat ca folosind rosu si culori intunecate am pictat imaginea unei femei insarcinate ca o umbra in destructurare, intr-o lume zguduita de sarcina ei, intinzand bratele spre cer ca si cum ar cere ajutor in timp ce corpul ei este macinat de la brau in jos.

Azi am facut pictura de mai sus incercand sa fac ceva care sa semene cat mai mult cu pictura din vis. Am pictat intai tunelul de foc in care am visat ca era umbra gravidei, tunel care seamana cu tunelul pe care il vad oamenii inainte sa moara.

 

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s