Daca cerul ar putea sa te aduca in viata mea….

Daca cerul ar putea sa te aduca in viata mea pictura

Daca cerul ar putea sa te aduca in aviata mea

As culege in palma o stea sa te m pe tine.

Aceste versuri ale celor de la Proconsul rezoneaza cu ceea ce simt si m-au inspirat sa fac  o pictura si un desen care a servit ca schita pentru lucrarea de mai sus ce va fi expusa la centrul cultural Mihai Eminescu din Parcul National (Langa National Arena), in cadrulm expozitiei Arta in oglinda organizata de ArtUT.


Aveam doar 15 ani cand am ascultat melodia si am facut prima creatie inspirata de aceasta. Versurile melodiei exprima o stare pe care o traiesc si am trait-o de atatea ori pana acum, acea dorinta enorma de a avea fiinta iubita alaturi, de a o vedea in fata mea, frumoasa cum e ea, cu ochii ei de albastrul cerului, cu chipul ei curat, de a fi alaturi de ea, dorinta ca ea sa vina in viata mea.

In filmuletul de mai jos ma puteti vedea pictand

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s