Cumințenia pamantului

Cumintenia pamantului - Innocence
Cumintenia pamantului, pictura acrilice pe panza

Dupa ce prima pictura, realizata cu cafea si zahar, s-a vandut m-am gandit sa-l omagiez iar pe Constantin Brancusi printr-o noua pictura, in acrilice pe panza de data asta, inspirata de sculptura Cumintenia pamantului, o pictura despre inocenta si vulnerabilitate, despre modul in care o fiinta inocenta atrage exact opusul sau, devenind o prada usoara. Angelicul atrage demonicul iar inocenta este vanata de toate creaturile intunericului ce vor sa muste din ea, sa o devoreze si sa o intineze, luandu-i exact ceea ce are ea mai pur.

Cumintenia Pamantului pictura facuta cu cafea - innocence coffee painting
Cumintenia Pamantului, pictura facuta cu cafea

 

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Cumințenia pamantului

  1. Cumintenia Pamantului nu are nicio legatura cu ce scrii tu aici; este evident ca ai multe fantezii neimplinite si de aceea iti apar „creaturile intunericului” astfel. Glorificarea inocentei si puritatii este un aspect al rasismului si nazismului latent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s