Atena, zeita razboinica

Zeita Atena, desen in creion
Zeita Atena, desen in creion

Armura de luptatoare acopera partial corpul ei musculos lasand sa se vada patratelele de pe abdomen si fermitatea sanilor. De sub coiful de metal ce acopera parul ei lung si rebel ea priveste cu hotarare inainte. Ea este puternica, neinfricata, nu da inapoi si nimic nu pare sa o opreasca cand e vorba de atingerea unui scop dar sub masca dura ascunde foarte multa sensibilitate, pastrandu-si feminitatea. Mereu am admirat femeile puternice si pline de initiativa si mi-am dorit langa mine o amazoana precum cea descrisa mai sus care sa lupte pentru mine, sa nu renunte usor si sa ma faca sa ma simt iubita si protejata si din acest motiv am avut tendinta de a desena amazoane si alte tipuri de femei razboinice.

Desenul de mai sus prezinta felul cum mi-o imaginez eu pe Zeita Atena din mitologia greaca, avand in minte modelul de femeie luptatoare descris mai sus. Am facut azi desenul pentru ca pornind de la el sa fac un nou tablou.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s