Icoana sfantului tar Petru

Icoana sfantului tar Petru, desen facut cu pixul
Icoana sfantului tar Petru, desen facut cu pixul

Personajul din desenul de mai sus nu are nevoie de niciun comentariu. Cu siguranta il cunoasteti toti pe acest urmas al tarului petru cel Mare care a dupa ce a lovit in propriul popor prin legile sale antidemocratice a pus pe jar toata planeta cu atitudine lui belicoasa.  Probabil ca daca as fi fost in Rusia as fi fost arestata imediat nu doar pentru aceasta postare ci si pentru postarile mai vechi care in Rusia ar fi considerate acte de „propaganda homosexuala”

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „Icoana sfantului tar Petru

  1. E tare trist atunci cand vezi ca oameni deranjati rau la masarda, in loc sa ceara/primeasca ajutor de specialitate, isi vomita psihozele scarboase pe diverse canale media. Psihoze si frustrari sexuale deja agravate…Cam asta este ceea ce ne prezinta „artista” de mai sus. Talentul ei de copil presolar este evident dar ea se incapataneaza sa ne tot scoate ochii cu aceste presupuse lucrari de arta, izvorate dintr-o minte tulbure si tulburata de hoardele
    de demoni, care doar stau la rand si asteapta momentul in care sa o siluiasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s