Luceafarul, pictura ulei pe panza

Luceafarul pictura ulei pe panza inspirata din poezia lui Mihai Eminescu

Oare Eminescu a avut parte de o întâlnire de gradul 3? Nu putem știi cu siguranța dar poezia Luceafărul seamănă foarte mult cu relatările despre OZNuri si întâlniri de gradul 3, ca si cum Eminescu ar fi știut despre extratereștrii, fie din propria experiența, fie din ce a citit, folclorul fiind plin de povesti cu zburători si alte fiinte care par sa vina din cosmos, de pe alte planete, si alte sfere cum zicea si Eminescu. In poezie luceafărul apare in 2 ipostaze, intai ca un tanar voievod cu parul de aur moale (Ceea ce seamănă foarte mult cu tipul de extraterestru înalt si blond, asemănător cu oamenii sin multe puncte de vedere), apoi ca “un demon” cu brațele cu aspect de marmura si ochii mari si plini de întuneric (ceea ce seamănă foarte mult cu tipul de extraterestru cel mai cunoscut, cel mic cenușiu si cu ochii mari si negrii). Se pare ca in poezia Luceafărul sunt prezentate doua întâlniri de gradul 3 cu doi extratereștrii din specii diferite, de pe planete diferite. Probabil ca si pe vremea lui Eminescu, la fel ca si in alte perioade istorice existau aparitii de OZNuri, intalniri de gradul 3 si oameni rapiti de extraterestrii.

Mai jos sunt cei doi extratereștrii descriși in poezia lui Eminescu, un desen in creion pe care l-am facut inainte sa pictez tabloul.

Luceafarul in cele doua ispostaze ale sale desen in creion

Tot inainte de a face tabloul de mai sus am mai pictat si fata din poezie folosind cafea.

Printesa nud pictura facuta cu cafea

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s