Pe vremea cand exista viata pe Marte…

Planeta Marte in trecutul indepartat pe vremea cand exista viata acolo pictura ulei pe panza

 

In trecutul indepartat planeta Marte era ca si Pamantul, o planeta unde exista viata si probabil ca existau si forme inteligente de viata, fiinte civilizate ca noi care au construit piramide si sfinxi cum sunt cele din zona Cydonia dar o catastrofa a dus la disparitia vietii de pe planeta rosie. Nu se stie exact ce s-a intamplat dar se pare ca un corp cu o masa foarte mare sau cu o viteza relativista a strapuns planeta tragand dupa el o parte din materie, ceea ce ar explica prezenta formatiunilor Helas Platina Vales Marineris si Tharsis Montes.

Cum s-a produs catastrofa de pe Marte

 

Planeta Marte este una dintre temele mele preferate pentru pictura. La expozitia de pe 29 iunie din Herastrau voi participa cu doua tablouri in ulei pe panza pe aceasta tema, unul avand ca subiect planeta asa cum arata ea pe vremea cand exista oceanul martian si continentul verde, populat cu diverse vietati in timp ce al doilea tablou prezinta piramida pentagonala si sfinxul din zona Cydonia pe vremea cand martienii erau mai avansati decat suntem noi acum ca si civilizatie.

Piramida pentagonala din zona Cydonia sfinxul de pe Marte si Calea lactee pictura ulei pe panza

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s