O sursa de celule stem, o adevarata minca de aur pentru medicina

Morula, pictura ulei pe panza

In pictura de mai sus este un embrion aflat intr-o faza timpurie a dezvoltarii sale, cand tesuturile nu au inceput sa se diferentieze, fiind alcatuit numai din celule stem. Un asemenea embrion obtinut prin clonare este o mina de aur pentru medicina pentru ca din celule lui se poate face orice tip de tesut dar din pacate din cauza mentalitatilor invechite inculcate de biserica clonarea este interzisa, in multe tari chiar si cea medicala. Din cauza acestei frane in calea civilizatiei care este biserica nu s-a dat liber la clonari si la alte manipulari biologice care ar putea salva vieti sau ar putea ajuta cuplurile infertile sa aiba copii. Eu le-as propune politicienilor sa legalizeze clonarile si sa nu mai plece urechea la ce zice biserica. Cu tehnologia din ziua de azi se pot face multe lucruri care pe vremea lui Moise sau Hristos erau imposibile, mulet minuni pe care nici Dumnezeu, nici Hristos, nici sfintii nu le-au facut. cum ar fi un organ nou care il poate inlocui pe cel vechii, pierdut de pacient, diverse peocedee de intinerire sau un copil obtinut din parinti de acelasi sex folosindu-se gameti de la unul dintre ei fecundati cu gameti de sex opus obtinuti din celule stem de la celalalt. In ziua de azi se pot obtine spermatozoizi din celule stem prelevate de la o femeie sau ovule din celule stem prelevate dela un barbat si daca ar exista vointa politica si homosexualii si lesbienele ar putea sa se casatoreasca si sa inetmeieze familii avand proprii lor urmasi biologici. Daca pe vremea lui David, a lui Moise si a lui Hristos relatiile homosexuale erau pedepside pentru ca se considera ca scopul suprem al casatoriei este procreatia si aceste cupluri erau total inefrtile in ziua de azi lucrurile s-au schimbat pentru ca stiinta a evoluat si cu ajutorul celulelor stem chiar si un cuplu format din doua persoane de acelasi sex sau o femeie cu cromozomul Y si sindromul rezisteneti la androgeni ar putea sa aiba urmasi. Este trist ca desi avem tehnologie de secolul 21 multi dintre noi au ramas cu 1000 de ani in urma la nivelul mentalitatilor.

Despre Desene si picturi de Corina Chirila

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.
Acest articol a fost publicat în celule, embrioni, pictura, pictura in ulei pe panza, Picturi și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s