Morula, pictura in ulei pe panza si desen in creion

Azi, îmbinând arta cu știința am continuat seria mea desene si picturi cu teme inspirate din biologie si embriologie cu un desen in creion si o pictura in ulei pe pânza reprezentând o morula, un embrion aflat intr-o faza timpurie a dezvoltării sale, cand tesuturile nu sunt diferentiate.

Morula, desen in creion

Despre Desene si picturi de Corina Chirila

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.
Acest articol a fost publicat în biologie, desen in creion, embrioni, pictura, Pictura ulei pe panza, Picturi și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.