Eva cosmica a mintii mele in 3 variante

Eva cosmica si galaxia pictura tempera

O Eva cosmica a mintii mele, un superb si armonios nud feminin in lumina galaxiei si a planetei albastre, plina de viata, ca Pamantul, 3 creatii pe aceasta tema pe care le-am realizat din 2001 si pana acum.

Mai sus este cea mai noua dintre aceste creatii, o pictura in tempera pe care am facut-o acum cateva zile, o pictura reprezentand-o pe EA, Eva cosmica, cea care simbolizeaza viata din univers stand pe o stanca de pe o alta planeta si trimitand lumina vietii (sfera luminoasa albastra din tablou) catre galaxii si planete albastre ca planeta noastra.

In imaginile de mai jos sunt variantele mai vechi, o pictura ce dateaza din anul 2001 si un desen pe care l-am facut cu pixul in anul 2010.

Eva cosmica pictura din anul 2001
Eva cosmica, desen facut cu pixul in anul 2010

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „Eva cosmica a mintii mele in 3 variante

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s