Nevoia de a iubi si de a fi iubit este muza multor creatii artistice
Dupa cum am spus si in filmuletele de mai sus nevoia de a iubi si de a fi iubit este muza care a inspirat si inspira multe creatii artistice, de la picturile si sculpturile din renastere pana la muzica si filmele din ziua de azi. Si Mihai Eminescu a scris mulet poezii simtit un dor puternic si regretand pierderea iubitei.
Multi artisti au creat fiind motivati de sentimentelelor puternice, neimpartasite, avand muze reale sau imaginare care si-au lasat amprenta asupra creatiilor lor.
Eu am simtit mereu nevoia de a iubi si de a fi iubita dar ceea ce simteam eu era condamnat de restul societatii si doar in arta puteam sa ma exprim si sa ma eliberez de de toata suferinta care m-a apasat in toti acesti ani. Doar in gandurile si in creatiile mele exista iubirea spre care aspir pentru ca eu sunt altfel si nu am dreptul sa iubesc si sa fiu iubita, fiind condamnata la o viata de singuratate si suferinta.
Cat de mult mi-as fi dorit ca macar una dintre femeile pe care le desenez mereu sa fie reala, sa pot sa-i simt pielea fina, sa pot sa o strang in brate. Stiu ca lumea oricum ma va judeca dar durerea e prea mare ca sa o tin in mine si sa o las sa-mi macine sufletul si din acest motiv am desenat chipul ei de mii si mii de ori.
In aceste filmulete sunt cele cateva mii de creatii pe care le-am realizat simtind nevoia de iubire, miile de vise de iubire pe care le-am asternut pe hartie in clipele mele de singuratate din ultimii 10 ani. Ce poate fi mai frumos decat iubirea adevarata, iubirea spre care toti aspiram, pe care toti o cautam dar foarte putini dintre noi reusesc sa o gaseasca intr-o viata. Eu nu pot decat sa visez la ea indulcindu-mi astfel zilele cenusii monotone si pline de singuratate. Aceste creatii imi alina singuratatea si datorita lor pot macar sa visez la iubirea la care nu am dreptul, de fiecare data cand le privesc imagindu-mi ca EA e langa mine.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s