Istoria artei mele – Cele doua expozitii din 2008

In anul 2008 am avut doua expozitii in cladirea principala a institutului agronomic din Bucuresti, prima in perioada 18-22 Februarie, a doua intre 14 si 18 Aprilie.


Galatea si Sappho la expozitia din februarie. Din pacate Sappho s-a furat
   

    
Tabloul Rosette expus intre 18 si 22 Februarie s-a vandut

Mai jos sunt cateva imagini de la cealalta expozitie care a avut loc intre 14 si 18 Aprilie, expozitieavand ca tema mitologia greaca, mai ales mitologia agrara.

La acea expozitie a participat si zodiacul meu inspirat din mitologia greaca si multe dintre picturile mele zodiacale s-au vandut.

Acestea sunt doua dintre tablourile avand ca tema legenda Demetrei (zeita agriculturii) si afiicei ei Kore(zeita fecioara a primaverii) care urma sa fie rapita de Hades pentru a deveni Persephona, zeita lumii de dincolo si a intunericului.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „Istoria artei mele – Cele doua expozitii din 2008

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s