>Ingerii din creatiile mele

>

Imi place foarte mult sa desenez si sa pictez ingeri. Ma fascineaza puritatea lor, frumusetea lor divina, nepamanteana.

Aceasta este una dintre primele mele picturi reprezentand frumusetea angelica. Am realizat-o in toamna anului 2000, cand aveam 14 ani si incepusem sa visez la ceva frumos, ceva atat de pur si de minunat incat nici arta mea nu poate reprezenta fidel acea frumusete divina.

Am realizat aceste doua picturi in liceu avand ca subiect nasterea unui inger

Acesta este ingerul curat la care visam pe la vreo 18-19 ani, atat de pura, atat de frumoasa, ascunzand pacatul in spatele inocentei.

Acesta este un desen mai nou reprezentand tot un ingeras gingas si frumos

Mereu mi-am dorit sa iubesc un inger, sa pot sa o strang in brate sa simt iubirea ei atat de curata dar stiu ca acest lucru este imposibil caci in lumea asta nu exista ingeri, iar eu sunt nevretnica de iubirea unui inger.


Ingerul meu cazut

Am realizat aceasta pictura in acuarela dupa ce am ascultat melodia „Inger de floare” de Valerica Mihali. Acesta este ingerul de floare la care visez si eu, visul meu curat, imaginea pe care o port in gand si de care sunt atat de indragostita

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Un gând despre „>Ingerii din creatiile mele

  1. >Draga Corina sunt foarte impresionat de desenele si picturile tale dar si de imaginatia foarte bogata pe kre o ai…as vrea sa vb mai multe…..iti las un id de mess "mihaitza_boy2005"…..tine-o tot asa:X:X bv tie esti cu adv talentata in ceea ce faci:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s