Un vis de dragoste, caldura si pasiune

> De atatea ori imi doresc sa fiu iubita, sa simt cum caldura iubirii ma inconjoara si ma acopera. Ieri am realizat acest desen imaginandu-mi ca stau intinsa in lumina lumanarilor iar fiinta iubita e langa mine si imi alinta trupul fin cu sarutari dulci si tandre

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „Un vis de dragoste, caldura si pasiune

  1. >pentru ca stiu ca si tie iti place Eminescu iti dedic o poezie superba ca si dumneavoastra Doamna mea Mihai EminescuDorintaVino-n codru la izvorulCare tremura pe prund,Unde prispa cea de brazdeCrengi plecate o ascund.Si în bratele-mi intinseSă alergi, pe piept să-mi cazi,Să-ti desprind din crestet valul,Să-l ridic de pe obraz.Pe genunchii mei sedea-vei,Vom fi singuri-singurei,Iar în par infiorateOr să-ti cada flori de tei.Fruntea alba-n parul galbenPe-al meu brat încet s-o culci,Lasind prada gurii meleAle tale buze dulci…Vom visa un vis ferice,Ingina-ne-vor c-un cântSinguratice izvoare,Blinda batere de vint;Adormind de armoniaCodrului batut de ginduri,Flori de tei deasupra noastraOr să cada rinduri-rinduri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s