>Niste desene pe care le-am realizat ieri

>

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

2 gânduri despre „>Niste desene pe care le-am realizat ieri

  1. >buna ma numesc mihaela am 13 ani si imi plac foarte mult lucrarile tale si eu desenez de un an desenele mele sunt pe siteul clopotel.ro pagina mihaela0703 la album sunt toate cele 70 de desene daca ai timp sa te uiti si sa imi spui ce parere ai .

  2. >Te-a invatat cineva sa desenezi asa frumos sau asta este talentul tau?Desenam si eu cand eram mai mic…dar acum ma plictisesc pt ca nu mai am aceeasi indemanare…id-ul meu de messenger daca vrei sa vorbim si sa ma inveti cate ceva te rog…cristyanno1 Merci!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s