Cei mai mari criminali din Istorie

Primul dintre ei a fost Hitler, al doilea este mult mai periculos decat Hitler, punand in pericol o lume întreagă.

As scrie ransuri intregi despre el, despre cum si-a asuprit propriul popor, despre cum a sabotat economia lumii fiind in spatele marii crize economice din 2008, despre cum a sabotat Europa si despre razboiul biologic pe care l-a făcut si prin simplul fapt ca a convins oamenii sa refuze vaccinul contra covid19 masca si oricare alt mijloc de protecție (nu era nevoie sa fi făcut oamenii lui virusul in laborator desi nu e exclus).

As scrie fara sa mai opresc despre acest om pe care imi vine sa-l injur si de mama si de tot neamul si de morți si de toti Dumnezeii si tot nu ar fi de ajuns.

Icoana sfantului tar Petru, desen facut cu pixul

Acest om ar merita sa fie judecat si condamnat pentru genocid si crime împotriva umanității dar e mult prea puternic si nu stiu cine l&ar putea opri acum, poate doar poporul rus printr-o mare revoluție

Am stiu de ani de zile ca acest om poate fi mai periculos decat Hitler, de cand a impus politica hitlerista a „valorilor tradiționale”, de cand a restrans drepturile omului in Rusia, de cand a început sa-si elimine opozanții.

Am stiut de la început ca nu doar femeile si persoanele LGBT vor fi lovite de politica extremista a acestui individ care cu greu poate fi numit om. Am știut de la început ca acest individ ar fi in stare sa provoace un razboi distrugator.

Publicat de

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s